menu

Bart McLeod

Schilder en Beeldhouwer

Schilderijen en beelden van Bart McLeod

Dit is het blog en on line portfolio van Bart McLeod, schilder en beeldhouwer. Op deze website vind je mijn schilderijen en beelden en actuele informatie over exposities.

Roze huis in Oosterbeek, lente, een van de schilderijen van Bart McLeod. Roze huis in Oosterbeek, lente. Vers en alleen echt direct buiten geschilderd in het voorjaar van 2016.

Vind een mooi schilderij of beeld

De online galerie is verdeeld in de volgende categorieën:

Deze vind je ook terug bovenaan elke pagina. Op elke pagina zie je afbeeldingen van schilderijen of beelden die ik heb gemaakt. Voor een grotere afbeelding en meer informatie, klik je op de afbeelding. Als je nog meer details wilt zien klik je nog een keer op de grotere afbeelding. Je kunt dan zelf inzoomen op de afbeelding zodat je alle details goed kunt bekijken.

Deze site is geschikt voor weergave op een mobiele telefoon of tablet, je kunt swipen om te bladeren tussen afbeeldingen.

Hoe vind ik schilderijen of beelden die nog te koop zijn?

Je kunt de schilderijen die je in dit online portfolio vindt kopen of huren. Het kan echter lastig zijn om een schilderij of beeld te vinden dat nog te koop of te huur is. Binnenkort hoop ik daar wat aan te doen, door een webshop te integreren op deze site, waarin alleen de schilderijen en beelden staan die nog te koop zijn. Op die manier wordt het makkelijker om iets uit te zoeken. Tot het zover is kun je me het beste even bellen als je twijfelt of een werk beschikbaar is. Mijn telefoonnummer is +31 (0) 6 51 51 89 71.

Eén reactie op “Schilder en Beeldhouwer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *